Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kontantkort over alt

OSLO: Telenor Mobil utvider med hele 6.000 nye utsalgssteder for RingKontant. I sommer trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom. Nå kan du kjøpe startpakker og ladekort nesten over alt.

deskill.

NetCom var først ute med alternative distribusjonskanaler for mobiltjenester. Nå slår Telenor på Stortromma ved å tilby kontantkort gjennom 6000 nye utsalgssteder.

Kun kontant
De nye utsalgsstedene vil i første omgang ikke selge telefoner, kun startpakker og ladekort, men kampanjer som også inkluderer telefoner vil kontinuerlig diskuteres med de nye distributørene, sier informasjonssjef Ole Tom Nomeland i en pressemelding.

Det er utviklet egne RingKontant-pakker som bare vil bli solgt gjennom de nye utsalgskanalene. Foruten GSM-kort og ladekort, inneholder pakken MobilSvar, bruksanvisning og annen nødvendig informasjon. Utsalgsprisen på pakken bestemmes av de ulike kjedene.

7.500 kontantkanaler
Først startet Narvesen, 7-Eleven og bensinstasjoner i hele Norge salget av de nye RingKontant-pakkene. Nå kommer også dagligvarekjedene med.

Til sammen vil vi da ha nærmere 7.500 utsalgssteder for kontantabonnement spredt over hele landet, sier Nomeland i pressemeldingen.

Stikkord: Mobil