SOL Lenkeguide

Annonse


SOL lanserer lenkehjelp

SOL Lenkeguide

– SOL lenkeguide er ment å være et supplement til SOLs startside og SOLs søkemotor Kvasir. Ved å utnytte vår unike kunnskap om de mest populære lenkene og søkene som utføres av våre brukere i SOL Kvasir, har vi kunnet systematisere dette i en snarvei til nettet, skriver SOL i en pressemelding.

Ouversiktlig Nettet
– Nettet vokser raskere enn noen gang, og blir med det stadig mer uoversiktlig. Da kan selv en katalog med nordiske ressurser som i SOL Kvasir bli for omfattende. Det tar lengre tid å finne det man er på jakt etter og det kreves større søkeferdigheter enn tidligere, hevder produsent Morten Nilsen og redaktør Tine Skarland i en pressemelding.

Supplement til søk
SOL mener mange likevel fortrekker å finne det de er ute etter på nettet selv, gjennom søk.

Annonse


– Men samtidig er det et blitt et stort behov for oversikter over de mest sentrale og populære tjenestene på nettet uten å gå veien om søk. Med bakgrunn i dette har SOL utviklet SOL lenkeguide for å dekke dette behovet, skriver SOL i sin pressemelding.

Dette er guiden:
Lenkeguiden består av fire deler:

  1. Hovedside med oversikt over nyhetsressurser, nyttetjenester og underholdningslenker, valgt utifra popularitet, kvalitet og nytteverdi.
  2. Topp 50: De til enhver tid 50 mest populære oppføringene/lenkene i SOL Kvasirs kataloger med oversikt over plassering denne uke, forrige uke og uker på listen. Her finner man også en oversikt over Topp 20 søkeord i SOL Kvasir. Denne listen oppdateres hvert døgn.
  3. Hitlister: Temabaserte topp 5-lister med de fem mest fulgte lenkene innenfor hver av de utvalgte kategoriene.
  4. Ukeklikk: Skråblikk på et aktuelt tema fra uken som gikk med relevante lenker og avstemning.

Adressen til lenkeguiden er: www.sol.no/lenkeguide/

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse