Rydningen, Jan Egil

Annonse


Telecomputing til Florida

Rydningen, Jan Egil

Den norske gründer bedriften, Telecomputing, trapper opp ambisjonene. Selskapet vil hente inn mer penger for å vokse raskere.

Florida
I en pressemelding fra Florida opplyser selskapet om avtalen med det velrennomerte amerikanske investeringsbanken Credit Suisse First Boston, men understreker samtidig at de vil beholde Carneige som nordisk investeringsbank.

Ifølge Dagens Næringsliv skal selskapet hente inn 50 millioner kroner, og samtidig vurderes en børsnotering på Nasdaq i USA. Tidligere har selskapet hentet inn 120 millioner, men trenger mer for å videreføre satsingen i ønsket tempo.

Annonse


Mot milliarden?
Selskapet, som utvikler applikasjoner for fjerndrift av bedrifters PC-nettverk og IT-løsninger, har hatt en imponerende verdiutvikling. Etter at selskapet ble oppført blant unoterte papirer på TDN-listen har børsverdien mer enn doblet seg, og ligger nå på over 800 millioner kroner.

Rydningen som tidligere var adm. direktør for Compaq Norge har, ifølge Dagens Næringsliv, dratt i land en kontrakt med Compaq som skal videreselge Telecomputings løsninger.

– Nå legger jeg sjelen min her, og jeg kommer helt sikkert til å investere mer i selskapet, sier Rydningen som tar med familien for å bosette seg ved hovedkontoret i Florida.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse