Gullfisk

Annonse


Humor på nett – til å le av

Gullfisk

Da Bob Dole ble utsatt for ublid behandling på nettet under den forrige kampanjen for å bli republikansk presidentkandidat, så kunne han neglisjere den. Fire år senere er Internett blitt et langt mer etablert medium.

I Norge har også Kystpartiet sin egen hjemmeside, og Arbeiderpartiet lover direktesendinger fra Youngstorget rett etter sommerferien.

Hvor rik er Gate?
Men hvor er de skikkelig useriøse hjemmesidene, som gjør mer enn å fortelle at Bill Gates er søkkrik? Etter dagens kurs er han verdt 568 milliarder kroner. (Aftenpostens valutakalkulatorer nektet først å regne om denne summen, og oppførte seg deretter sjokkskadet).

Annonse


Top Five. Se denne satiriske siden mens du kan. Siden har ligget i skuddlinjen til NRA – National Rifle Association – som mener at alle amerikanere har rett til å bære så mye våpen som de bare klarer – dersom de ikke er dømt for voldskriminalitet. Dette etter at de laget en påstått liste over tema for foreningens seminarer. Siden har også mange gode linker.

Torturer Star Wars-vesen
Andre morsomme sider er The Onion, som driver litt mer politisk satire. I samme gaten er www.hecklers.com.

Dersom en har enklere krav til humor bør du skumme innom www.cybercheeze.com og www.amused.com være et alternativ.

Skjønt en kan jo lure på hvorfor to av sidene tilbyr virtuell tortur av henholdsvis en gullfisk i bolle, og et merkelig romvesen med navnet Jar-Jar (fra Star Wars: The Phantom Menace). Men som det heter, skadefryd er den eneste sanne glede…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse