Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Windows NT på lommePC-en

TELEGRAM: I løpet av en tre til fire år kan Microsoft komme med en slanket versjon av Windows NT til lommePC-er. Denne nyheten ble sluppet på en konferanse i USA nylig.

HP Jornada 680

– Vår visjon handler ikke bare om bærbare og stasjonære PC-er, men også om lommePC-er, sa Rich Tong, vice vd hos Microsoft Business Productivity Unit under konferansen Corporate Computing and Networking Expo.

Kraftkar fra Xerox
Tong nevnte systemet spesielt i forbindelse med en ny lommePC som utvikles på Xerox Parcs forskningslaboratorium. Ifølge Tong skal maskinen være såpass kraftig at den kan takle Windows NT som operativsystem, skriver ComputerSweden.

Tong fortalte at maskinen veier drøyt en kilo og har opp til 256 MB minne og én GB lagrinskapasitet.