Dell 450 MHz PC

Annonse


Gratis Internett til høsten

Dell 450 MHz PC

Dell Computers har lansert et gratis tilbud om internettaksess i Storbritannia. Det er Internett-tilbyderen DellNet som leverer tjenesten. Tilbudet vil bli lansert i Tyskland 21 juni, og Frankrike følger etter i juli, skriver Total Telecom. Deretter skal tilbudet tilflyte hele Europa utover året.

– 3. kvartal i år regner vi med at dette tilbudet blir lansert i resten av Europa, inklusive Norge sier adm. direktør Eirik Lunde for Dell i Norge til ITavisen.

Ferdig installert
Programvaren til DellNet vil være ferdig installert i selskapets små businessPC-er og hjemmePC-er. DellNet bruker programvare fra British Telecom og søkermotor fra Excite. Programvaren vil være den samme over hele Europa.

Annonse


Dell hadde 9.8 prosent av markedsandelene i første kvartal i 1999 for PC-er og servere i Vest-Europa. Bare Compaq Computer er større.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse