Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billigere mobilsommer

TELEGRAM: Telenor Mobil kutter ringeprisene for sommernettene. Også kontantkortbrukere for lavere priser.

Mobilbrygge

I hele juli skal det bare koste 59 øre pr. minutt for Telenor Mobils kunder å ringe om natten, melder Telenor Mobil.

Nattpristilbudet gjelder for alle innenlandssamtaler mellom kl. 24.00 – 07.00 fra mobiltelefon til mobiltelefon og fra mobil til fasttelefon. Tilbudet omfatter alle abonnementsformer hos Telenor Mobil.

Prisen gjelder ikke for samtaler utenfor Telenor Mobils nett, til teletorg, opplysningen og andre spesialnumre.

Kontantkort
I tillegg kuttes prisen med over 20 prosent per minutt (fra kroner 2,49 til 1,99) for RingKontant-kunder som ringer til Telenors GSM og NMT-abonnenter. Den endringen er permanent og gjelder hele døgnet.

Telenor Mobil har hatt en eksplosjonsartet vekst i antallet nye kunder med RingKontant-abonnement. Ved årsskiftet hadde selskapet 316.000 kontantkortkunder. Etter første kvartal i år var antallet 435.000.

Informerer med tekstmeldinger
Alle RingKontant-abonnentene kommer til å få beskjed om prisreduksjonen via tekstmeldinger til den enkelte abonnent.

Stikkord: Mobil