Tollerud

Annonse


Send gratis SMS

Tollerud

Når det gjelder å sende meldinger gratis via mobilen er det hundrevis av delvis lyssky metoder og oppskrifter å finne rundt om på nettet. Vi har derimot konsentrert oss om de lovlige kanalene; via Internett.

NetCom best i klassen
Skal du sende til en NetCom-abonnent, er saken veldig grei: Gå til NetComs hjemmeside (www.netcom.no). Skriv inn nummer og melding, trykk «Send».

Ros til NetCom! Du kan for øvrig også sende SMS til NetComs abonnenter via e-post, adresser den til [email protected] .

Annonse


Telenor, derimot, er litt mer tilbakeholdne på hva som gis bort gratis. Tilsvarende tjeneste finnes ikke på deres sider. Men enkelte utenlandske operatører slår på stortromma og gir bort denne tjenesten. Den suverent beste har en god stund ligget i Sør-Afrika.

Telenor fra utlandet
Går du til MTN (www.mtnsms.com) kan du sende SMS til så å si hele verden, inkludert Telenor Mobil-abonnenter.

Tjenesten er helt gratis, men noen ganger tar det litt tid før meldingen kommer fram. Selv har vi aldri opplevd at det tar mer enn 2 minutter, men det sies blant SMS-fantastene at det noen ganger tar opp til et par timer, i verste fall et helt døgn. Sist vi forsøkte tok det 15 sekunder, og norske bokstaver fungerte helt greit!

Du må registrere deg på denne tjenesten, men dette er også kostnadsfritt. (av og til er den i såkalt gjestemodus pga. oppgraderinger). Den holder også rede på hvilke nummer du har sendt til, så det er en lek å sende flere beskjeder til samme person.

Mobilpost til Telenor
Brukere som har registrert seg som Mobilpost-kunder hos Telenor (et mindretall) kan nåes ved å sende e-post til [email protected] . Hjemmesidene til Mobilpost finner du på www.mobilpost.com.

Vi ble også tipset fra en leser om at alle de vel 21.000 som er så heldige å jobbe i Telenor, kan sende både SMS, personsøkermeldinger og fakser gratis fra nettet.

Ifølge NetCom og Telenor Mobil sine respektive kundeservice-avdelinger skal det IKKE koste noe å motta SMS-meldinger, uansett hvor de er sendt fra. Men bruk adressene på egen risiko. Det gjør i alle fall undertegnede…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse