Annonse


ISDN-fart med satellitt

Teleselskapet Nera tar ny sats både på satellittfronten og på børsen. Selskapets aksjeverdi har vokst “til himmels” med en økning på over 215 prosent siden bunnivået i oktober i fjor. Samtidig øker etterspørselen etter Neras nye og gamle produkter, melder Dagens Næringsliv.

Mer enn forventet
– Vi har solgt dobbelt så mange bakkestasjoner som vi hadde regnet med. Salg for levering i år er allerede over 100 millioner kroner, sier adm. direktør Terje Ask-Henriksen i Nera SatCom til Dagens Næringsliv.

Salget av bakkestasjoner skyldes at det i august lanseres mobil ISDN via satellitt. Nera er samtidig på markedet med sin “Nera WorldCommunicator”.

Annonse


Har stor tro
– Produktet blir som å ta med seg ISDN ut i verden, sier Ask-Henriksen.

Ask-Henriksen har stor tro på sitt fire kilo satellittprodukt. Kommunikatoren kan også brukes som en mobil hussentral. Med den kan 12 personer ringe over satellitt med håndholdte DECT-telefoner på opptil 300 meters avstand, melder Dagens Næringsliv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse