Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Konsulentflukt fra Ark Cinet

TELEGRAM: Flere konsulenter og ledere på mellomledernivå i Ark Cinet forlater selskapet i samlet flokk. Det synes konsernsjefen i Ark er uetisk og umoralsk.

Flere av medarbeiderne som forlater skuta skal nemlig starte opp konkurrerende virksomhet og det er her Ark-sjefen Jan-Erik Standahl reagerer med moralsk forargelse.

Han synes dette handler om slett forretningsmoral og sier til Dagens Næringsliv at han føler medarbeiderne har ”gått bak ryggen” hans. Det liker han veldig dårlig.

Starter Symfoni
11 konsulenter i Ark Cinet i Oslo har sagt opp og 15 medarbeidere i Cinet i Brummunddal har sagt opp for sammen å starte driftsselskapet Effekt.

De 11 konsulentene som har sluttet i Oslo tilhører Symfoni-grupppen i Ark. Dette er en avdeling som utvikler systemer for kunnskapsforvaltning.

Satser betydelig
Standahls mottrekk er å satse betydelige ressurser på Symfoni slik at arbeidet her kan utvikles videre. Deretter skal denne virksomheten skilles ut i et eget aksjeselskap.

Standahl sier videre til Dagens Næringsliv at Ark ved å integrere Symfoni i eierselskapet Getronics vil få en betydelig kanal ut i det europeiske markedet.