HPPC

Annonse


Kjøper hjemmePC for 50 mill

HPPC

De ansatte kan velge seg en PC fra Hewlett-Packard, med skriver og fri tilgang til Merkantildatas støtteapparat i 3 år. Alternativet for 2.300 Orkla-ansatte, som arbeider innenfor mediavirksomheten, er maskiner fra Apple.

3.000 får maskin før sommeren
Det er Merkantildatas forretningsområde Systemintegrasjon i Norge, som melder at de har inngått rammeavtale med Orkla-konsernet om å tilby hjemmePC-er til 9.000 ansatte. Den antatte verdien av er ca 50 millioner kroner.

Merkantildata garanterer at de skal klare å levere 3.000 maskiner før sommerferien.

Annonse


En av mange
– Merkantildata er allerede en av Orkla-konsernets strategisk viktigste leverandører av bedriftskritiske systemer, drifting og nettverksløsninger. Rammeavtalen med hjemmePC-er føyer seg således pent inn i rekken av større leveranser til Orkla, sier direktør i Merkantildata Systemintegrasjon Steinar Sønsteby.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse