Annonse


Historisk teledag

Telenors argeste konkurrenter som Tele2 og Telia Norge har lenge hevdet at det har vært en stor ulempe for deres kunder å måte slå fire siffer mer enn hvis du ringer med Telenor.

Bare ett forvalg
Fra i dag kan du bestemme at for eksempel alle dine utenlandssamtaler skal gå gjennom Telia Norge, mens du fortsatt ringer nasjonal via Telenor. Men du kan også velge at absolutt alle samtalen skal gå gjennom en annen teleoperatør.

På denne måten kan du velge å ringe med den operatøren som har de laveste samtaleprisene.

Men foreløpig kan du bare ha en annen teleoperatør enn Telenor dersom du skal unngå å slå fire siffer ekstra (forvalg). Vil du også bruke en tredje operatør, må du ringe med forvalgsnumre.

Annonse


Telenor tilpasset
Men Telenor har ikke sittet med hendene i fanget og ventet på økt konkurranse. For kort tid siden kunngjorde det ennå statseide selskapet at de tilbyr sine abonnenter å ringe for lokaltakst fra landsende til landsende.

Også Telenors konkurrenter som Tele2, Telia Norge og Tele1 Europe har varslet lokaltakster for hele landet.

Neste fase
I neste fase blir det mulig å to forvalgte operatører. Det vil eksempelvis medføre at de kan ringe nasjonalt via Tele2 og til utlandet via Telia Norge – uten å slå fire ekstra siffer først.

Dette blir mulig innen 1. november i år 2000.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse