telefon(gammel)

Annonse


Telenor kutter samtalepris

telefon(gammel)Fra 1. juli innfører Telenor lik samtalepris over hele landet, det de kaller “Norgespris”. Det er vanskelig å se Telenors utspill som noe annet enn en reaksjon på at Telia Norge i juni måned tilbyr kundene å ringe over i Norge til lokaltakst.

– 45 % billigere
Minuttprisen blir lik dagens lokaltakst, slik at alle vanlige innenlandssamtaler heretter vil koste 22 øre/min på dagtid og 14 øre/min på kveldstid og i helger. Endringen gjelder for både analog- og ISDN-abonnement, melder Telenor.

– Samtaler som i dag har fjerntakst blir med dette 45 prosent billigere per minutt på dagtid og hele 60 prosent billigere per minutt på kveldstid og i helger, sier visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor.

Telenor kan forteller at en 10 minutters samtale i 1989 mellom Oslo og Bergen kostet kroner 27,50 på dagtid. Fra og med 1. juli koster denne samtalen kroner 2,65.

Annonse


Tjeneste utgår
Som følge av endringen vil tjenesten Familie & Venner Fjern utgå. Familie & Venner Lokal endrer navn til Familie & Venner Norge, og vil heretter gi rabatt for alle innenlandssamtaler på kveld/helg/helligdager.

Frivillig sperring av telefon for ”fjernsamtaler og dyrere” endres slik at telefonen kun sperres for tjenester som er dyrere enn vanlige innenlandssamtaler.

Prisreduksjonen er planlagt i lang tid og skjer uavhengig av arbeidet med sammenslåing av Telenor og Telia, i følge pressemeldingen fra Telenor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse