Annonse


Fornebu støttes av gigant

Kampen om å få etablere et IT- og kunnskapssenter på Fornebu tilspisser seg. Nå har en av interessentene, IT-Fornebu, fått Oracle med på laget. Ifølge Dagens Næringsliv har databaseselskapet tegnet en intensjonsavtale med IT-Fornebu.

Stort potensiale
– En gjennomsnittlig høyteknologibedrift bruker 30.000 – 40.000 kroner i året på å kurse enkeltmedarbeidere, og det eksisterer et enormt globalt marked for tekniske løsninger for fjernundervisning, sier markedsdirektør Harald Løvik i Oracle Norge.

Databasedirektøren peker på at det i dag ikke er noen klare markedsledere eller aktører på dette området.

– Derfor er det mulig å få til noe i Norge – som kan få internasjonal betydning, sier Løvik til Dagens Næringsliv.

Annonse


Samler aktiviteter
IT-Fornebu er i ferd med å samle sine nettaktiviteter i datterselskapet IT-Fornebu Multimedia Læring AS. Dette selskapet skal etter planen flytte 16. juni inn i bygget til Teleplan på Lysaker – like ved siden av Fornebu.

IT-Fornebu skal også ha ført forhandlinger med Compaq om en intensjonsavtale lik den de har med Oracle.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse