Annonse


Telepost sparker toppsjef

Selskapet har svidd av mesteparten av tidligere investeringer og måtte igjen ut på frierferd.

Takket være innsats fra selskapet største aksjonær, Telenor Venture og adm. direktør Rune Rinnan, har selskapet hentet inn sårt tiltrengte midler fra USA. I følge Finansavisen lyktes de med å hente inn 78 millioner fra amerikanske investorer.

Kutter
Investorene krevde imidlertid at adm.direktør Steve Cherry måtte gå på dagen.

Telenor Ventures eierandel blir etter dette redusert fra 23 prosent. Flere kjente investorer som Christen Sveaas, Torstein Tvenge og Dagfinn Sundal har tidligere spyttet inn penger i den kostbare satsingen.

Konkurranse
Ikke nok med at selskapet blør penger, får selskapet en ny utfordrer. NetConnect Systems AS ble stiftet i januar 1998. Selskapet har siden oppstart utviklet ulike løsninger for web-initiert telekommunikasjon.

Spørsmålet er nå hvor lenge Telenor Venture vil være med på tapskarusellen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse