Emma

Annonse


Låst inne med Internett

Emma

Prosjektet arrangeres av Microsofts engelske nettside, og ledes av en forsker ved University of Hertfordshire som ønsker å studere hvordan de fire bruker Internett til å skaffe seg mat og klær, og kommunisere med andre. Prosjektet skal gjentas neste år.

To menn, to kvinner
De fire deltakerne er to menn og to kvinner i voksen alder med forskjellig Internett-erfaring. Ved å gå til msn.co.uk kan du se video av deltakerne og chatte med dem:

  • Robin Katz, 46 år, er en amerikansk kvinne som vil bruke nettet til å søke etter sine favorittband, kjøpe plater, etterlyse gamle venner, organisere sommerferien, lete etter jobb, lytte til musikk og chatte.
  • Martin Kennedy, 67, er en pensjonert engelsk brannmann med lang Internett-erfaring. Han vil bruke tiden til å drive research for sin datter og datterdatter. Martin er dessuten interessert i reiser, geografi og historie.
  • Emma Gibson, 30, som kommer fra Australia for å bosette seg i England, vil lete etter jobb. Hun er også interessert i seilkurs og kurs i å skrive skuespill.
  • Glyn Thomas, 45, vil søke etter leker til sin niese, planlegge Dublin-tur, spille sjakk, lese nyheter og se på soloppganger rundt om i verden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse