Iridiumsatelitt

Annonse


Nera tjener på konkurrent

Iridiumsatelitt

Iridiums lansering har nemlig ført til økt fokus på satellittelefoni. Og når nykommeren har hatt problemer med å levere telefoner med god nok kvalitet, har Innmarsat, med systemet Mobiq, fått fart, melder Dagens Næringsliv.

Økt salg og trafikk
– Siden november og frem til nå har vi hatt en høyere trafikkvekst enn forventet i Mobiq – en økning på mellom 15 og 20 prosent. I samme tidsrom har vi solgt 1.800 telefoner, hvorav de fleste fra Nera, sier markedsansvarlig Monika Fossnes i Telenor Satelitte Services.

Innmarsat-tjenesten Mobiq utvikles og markedsføres av Telenor og British Telecommmunications (BT).

For Nera kommer dette gode salget godt med etter fjorårets resultatmessige nedtur. Torsdag leverer den norske satellittelefonprodusenten tallene for første kvartal i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse