Annonse


Ericsson leder an

Selv om Ericsson sliter litt i forhold til konkurrenten når det gjelder resultat og utvikling av mobiltelefoner er selskapet langt fremme når det gjelder infrastruktur, spesielt etter oppkjøpet av Qualcomm.

Leverer mobiltelefoner
Nå er den svenske telegiganten plukket ut av DoCoMo til å levere mobiltelefoner og basestasjoner til WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) – en standard for 3. generasjons mobiltelefonisystem.

– Ericsson er en drivende kraft i utviklingen innenfor teknologisk standardisering og er ledende innen Bluetooth, EPOC, WAP og 3GPP, sier Jan Ahrenbring i en pressemelding fra Ericsson og fortsetter:

Sterk posisjon
– Disse teknologiene og 3G-prosjektet i tillegg til det faktum at vi ligger langt fremme i utviklingen i telefoner og terminaler for WCDMA, setter oss i en unik og sterk posisjon, sier Ahrenbring.

Annonse


WCDMAs mobiltelefoner som blir brukt i 3. generasjons mobilsystemer vil ha muligheter for blant annet trådløs Internett-tilgang, sending og mottak av data og å se stillbilder.

Dette er Ericssons første avtale om å levere mobiltelefoner til WCDMA og telefonene vil bli utviklet i Sverige og Japan.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse