Java-senter

Annonse


Norges første Java-senter

Java-senter

– I partnerskap med Sun Norge har vi forpliktet oss til å sertifisere våre utviklere, sier Håkon Gjendal, avdelingsleder for Java-utviklerne, til ITavisen.

– I tillegg har vi utstyrt et demonstrasjonsrom med Sun-server, -arbeidsstasjon og Java-station, samt Mac og PC med Windows NT, 98 og 95. Demorommet skal vise at Java-løsningene våre kan kjøre på forskjellige operativsystemer, sier Gjendal.

Høyeste Java-avtale
Authorized Java Center er den høyeste partneravtalen med Sun.

Annonse


ISI AS er Norges tredje eller fjerde største konsulentselskap. ISI eies av svenske Enator, som allerede har etablert et autorisert Java-senter i Sverige. Gjennom ISI vil Enator nå satse videre i Norge.

Moderne programspråk
ISI AS har allerede utviklet en rekke Java-løsninger, selv om ikke alle er laget med ren Sun-Java.

– Java har modnet og kundene etterspør det i stadig større grad, sier Gjendal.

– Kundene er opptatt av applikasjoner som er enkle å administrere og distribuere, og som er laget i et robust, objektorientert programmeringsspråk som gir fortrinn ved utvikling og vedlikehold, sier han.

Sertifisering gir kvalitet
– Avtalen med Sun Microsystems AS, innebærer at vi skal sertifisere utviklere på forskjellige nivåer. Det setter et kvalitetsstempel på utviklerne og gir kundene trygghet på kvaliteten, sier Gjendal.

Fremtiden med Java
Under torsdagens seminar på Plaza Hotel Oslo, deltar direktørene fra Sun Norge, Sun Nord-Europa og ISI AS.

Java-arkitekten Jo Bostrom fra Sun Microsystems i USA, som er en av nøkkelpersonene i utviklingen av Java og Jini, skal holde foredraget ”Fremtiden med Java”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse