Annonse


Lynraskt Internett

Det hevder i hvert fall leverandøren. Nedlastingen av et program på 10 MB tar en time med vanlig modem, skriver samarbeidspartneren ASTRA og «Internet in the Sky» i en felles pressemelding. Med satellittoppkobling og en Pentium PC vil det ta 14 sekunder å laste ned det samme programmet.

Utstyr
Det man trenger for å koble seg til «Internet in the sky» er en parabolantenne av det nyeste slaget, et PC-kort eller en spesiell «surf-box», samt en satellittmottaker som er koblet til TV-en.

ASTRA blir dermed nærmest å regne som en rombasert multimediakiosk. Et av de universale mikrobølgehodene må rettes mot ASTRAs posisjon på 19,2 grader øst. I tillegg til Internett-tjenester vil man også kunne nyte godt av (?) mer enn 1.000 gratis digitale TV- og radiokanaler.

Priser foreløpig ikke kjent
Markedsføringen av konseptet starter 15. mai i år. Da vil også prisene på tjenesten bli offentliggjort.

Linker:
Europe Online
Internet in the Sky

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse