Annonse


Børssuksess for Razorfish

Webutviklingsselskapet Razorfish Inc. ble notert på Nasdaq-børsen i går. Noteringskursen var 16 dollar, eller om lag 124 kroner per aksje. I dag ble aksjen omsatt for over det dobbelt: 33,5 dollar, eller om lag 260 kroner per aksje.

Norsk betydning
– For oss i Razorfish i Norge vil børsnoteringen av morselskapet bidra positivt på flere vesentlige områder. Børsnoteringen skal bidra til å gjøre oss til et enda bedre selskap, tiltrekke oss de beste menneskene og om mulig enda bedre innfri våre oppdragsgivers mål og forventninger, sier adm. direktør Bjørn Tore Stig i Razorfish Norge i en pressemelding.

Razorfish Norge vokste i løpet av siste år fra under 10 til nærmere 30 ansatte og leverte tjenester for mer enn 15 millioner kroner – 3 millioner bedre enn budsjett. Resultat før ekstraordinære poster ble nesten 2 millioner kroner bedre enn budsjett.

Det norske selskapet er en del av Razorfish-gruppen, som teller mer enn 400 medarbeidere ved kontorer i Stockholm, Helsingfors, Hamburg, London, New York, San Francisco og Los Angeles.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse