Nettverk

Annonse


Dell med Windows 2000

Nettverk

– Nye PowerEdge-servere som bestilles i slutten av mai, vil bli levert med Windows 2000 Server. Precision arbeidsstasjoner, OptiPlex PC-er og Latitude mobil-PC-er blir derimot levert med klienten Windows 2000 Professional. Alle maskinene blir dessuten utstyrt med Windows NT 4.0, sier Hans Seime hos Dell Computer AS på Lysaker.

Test applikasjonene
– Dell tilbyr Windows 2000-betaen for at bedriftskunder kan bruke den til å teste applikasjonene sine i god tid før den endelige utgaven foreligger, sier Jan Gesmar-Larsen, dansken som er Dells toppsjef for Europa, Midtøsten og Afrika.

Er PC-en kompatibel?
Dell tilbyr også forskjellige verktøy, kurs og andre tjenester for bedrifter som planlegger å gå over fra Windows NT til 2000.

Annonse


Dell-kunder kan dessuten benytte seg av et nettbasert verktøy på www.dell.com/windows2000 for å finne ut om maskinene deres er skikket for det nye operativsystemet. Nettstedet inneholder også ferske drivere og BIOS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse