Ericsson T18

Annonse


Den enkle mobilen er her

Ericsson T18Om lag 3.500 – 4.000 kroner må du betale for Ericsson siste mobiltelefon “T18 S”. Den er kanskje markedets mest brukervennlige mobiltelefon.

Philips Genie-serie og Samsung SGh-600 har også talestyring.

Talestyring
Talestyring gjør at du både kan besvare samtaler og avvise samtaler.

Du kan eksempelvis si “elskede”, og så ringer mobiltelefonen opp din kjære uten at du trenger å taste noe som helst nummer (forutsatt at du har lagt det inn fra før).

Men du kan også avvise telefonsamtaler ved eksempelvis ås si “nei”. For det er lovt å ikke være tilgjengelig – også med mobiltelefon.

En diskre telefon
– Vi tror denne telefonen først og fremst vil slå an hos litt mer voksne mobilbrukere – de som vil ha en stilig men diskre mobiltelefon, og som er villige til å betale litt mer for kvalitet, sier markedssjef Sindre Torp i Ericsson Ericsson Mobile Communications i Norge til ITavisen.

Kampanje
Torp opplyser at dette ikke er ment å være en volumtelefon.

Ericsson satser sterk på forhandlerleddet med denne modellen. En selgerkonkurranse skal stimulere til økt salg: De selgerne som selger ti – får en gratis selv.

– Vi vet at sisteleddet er utrolig viktig for et salg. Denne gangen skal det komme selgerne til gode – ikke bare forhandlerne selv, sier Torp.

ITavisen vil om kort tid komme tilbake med en grundig test at denne modellen.
Se relaterte artikler nedenfor for å få mer fakta om T18.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse