Cartridge, Arne

Annonse


Nextel vil ikke ut av Norge

Cartridge, Arne

– Spørsmålet har ikke vært vurdert og er ikke aktuelt, sier informasjonsdirektør Arne Cartridge i Telenor Nextel.

Misforståelse
– Artikkelen i Finansavisen bygger på en misforståelse, sier Morten Lundal i en pressemelding.

Lundal skal etter planene bli leder for Internett-virksomheten når Telenor og Telia fusjonerer, og ifølge Finansavisen er det hans mening at hovedsetet for Internett-virksomheten verken bør være i Norge eller Sverige.

Annonse


Debattgrunnlag?
– Prosessen med å diskutere lokaliseringen av ledelsesfunksjonene for Internett-virksomheten har overhodet ikke startet, sier Lundal.

– Jeg forsøkte isteden å nyansere den debatten som har vært ført i media gjennom å klargjøre at det er prinsipper som nærhet til markedet som blir viktig, ikke hvor en liten ledergruppe med ansvar for strategi- og porteføljeutvikling sitter, sier han.

Vurderes frem til sommeren
– I disse dager starter et utvidet planarbeid som blant annet omfatter de planlagte forretningsområdene i det nye selskapet. Her kommer blant annet lokalisering av ledelsesfunksjonene til å bli behandlet for så å bli lagt fram for konsernledelsen til beslutning, sier Morten Lundal.

– Vurderingen er at dette planarbeidet vil pågå fram til sommeren, avslutter han.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse