Giertsen, Thomas

Annonse


Giertsen opptrer på nettet

Giertsen, Thomas

Er du en av de mange nyfrelste stand-up fan? Da kan du glede deg til lanseringen av Stand Up-komedie på Internett.

Store ambisjoner
Den 2.mai lover adm. direktør i Interactive Marketing, Frode Myrseth, en lansering med hæla i taket og tenna i tapeten på Victoria Teater.

– Vi kommer til å kjøre tunge annonsekampanjer i forkant og satser på en kvart million sidevisninger første uken, sier Myrseth til ITavisen.

Annonse


Inntektene som skal dekke satsingen skal komme fra annonsesalg. Myrseth har valgt å gi oppdraget til DoubleClick, som blant annet leverer annonser for AltaVista og Dagbladet.

Joint Venture
– Vi har tatt en del risiko med prosjektet, så de første inntektene vil gå til å dekke utgiftene til Interactive Marketing. Etterhvert vil inntektene bli delt mellom Stand Up Norge og Interactive Marketing, sier Myrset.

Stand Up Norge kan lokke med over femti kjente artister. Blant annet kan du finne Thomas Giertsen, Lasse Lindroth, Arild Kalvøy og klovnen Per Inge Torkildsen.

Mange av opptredenene vil bli kringkastet live på nett via streaming.

Ingen blaff
Du setter svært høye mål med satsingen. Er du ikke redd for at interessen for StandUp komedie vil flate ut?

Ut i fra trender i USA er det lite som tyder på at denne underholdningsformen er på vei ut. Her i Norge er det bare på begynnerstadiet, og vi har et stort potensiale foran oss, sier Myrseth.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse