Annonse


WM-Data satser på fremtiden

Samarbeidsavtalen omfatter levering og distribusjon av Customer Relationship Management (CRM)/One-to-One løsninger basert på Balder Dialogs produkt DIALOG++.

Kundefokus
– I mange bedrifter vet ikke høyrehånda hva venstrehånda har gjort – i forhold til kunden. Den CRM-løsningen vi leverer, og som WM-data nå skal sørge for å implementere hos bedriftene, gjør at bedriftene kan fokusere mer på kundene, sier Steinar Overbeck Cook, adm. direktør i Balder Dialog AS.

DIALOG++ fra Balder Dialog er et verktøy for kundebehandling og markedsføring mot individuelle kunder. Løsningen består av en felles markedsdatabase som gjør kundeinformasjon tilgjengelig for alle som har behov for informasjon om kunder og kommunikasjon med disse.

Og skal man tro analysefirmaer som Gartner Group og Meta Group vil markedet innenfor CRM vokse stort i fremtiden.

Annonse


Fornøyd
Overbeck Cook er fornøyd med avtalen med WM-data.

– Det er viktig å presisere at dette er en avtale som gjelder for hele Norden, og ikke en ren norsk avtale. Avtalen gir oss tyngde og en svær pool av kunnskap og kompetanse vi må besitte for å kunne gå videre, sier Overbeck Cook.

Avtalen innebærer også at WM-data vil bygge opp nødvendig kompetanse får å kunne gjennomføre omfattende kundedatabaseprosjekter.

Spekulasjoner om oppkjøp
Det har vært spekulert i om denne avtalen var et ledd i et forsøk fra WM-data på å kjøpe opp Balder Dialog.

– Det er det ikke, sier Per Inge Krossen, adm. direktør i WM-data og fortsetter:

– Jeg tror Balder Dialog og WM-data trenger hverandre. Og vi ønsker egentlig ikke å eie programvarer.

Halvparten i Norge
I dag har Balder Dialog blant annet Gjensidige Forsikring, Telenor Novit og Fokus Bank som sine kunder.

Omsetningen for det norske markedet utgjør omkring 50 prosent av den totale omsetningen til Balder Dialog. I fjor hadde selskapet en totalomsetning på omlag 12 millioner kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse