Annonse


Telia øker prisene

Billigabonnementet, Telia Mini, har vært et tilbud til de kundene som sjelden benytter telefonen, og prisen på abonnementet har ligget nesten 400 kroner lavere enn et ordinært fast abonnement. Derimot er samtaleavgiften på det dobbelte av vanlig takst.

Tilbud til eldre
Tanken var at de eldre skulle ha et rimelig alternativ, og kunne beholde telefonen som en ekstra trygghet, melder Sydsvenska Dagbladet.

100.000 kunder har tegnet billigabonnementet, og svært mange av disse er hytteeiere som har benyttet seg av det rimelige alternativet også når de ikke har vært på feriestedene sine, melder avisen.

Ringer med andre operatører
– Vi kunne akseptere de høye administrative kostnadene ved at mange tegnet et Telia Mini-abonnement. Men da vi merket at kundene som tegnet et billigabonnement hos oss benyttet andre operatører til å ringe, ble tjenesten for dyr for oss, sier Ralph Arnestig i Telia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse