Annonse


Slutt med gratistelefon

Etter et halvt års drift i Oslo og Akershus, vil tjenesten forsvinne helt i løpet av april, heter det i en pressemelding fra Telenor.

”Ring Gratis” ble lansert 8. september i fjor, og har vært et lokalt tilbud i Oslo og Akershus. Tjenesten innebærer at man i de to fylkene kan ringe gratis til hvem man vil i Norge, avbrutt av reklame hvert halvannet minutt.

Svært populært
– I enkelte miljøer har tilbudet vært svært populært, slik at pågangen tidvis har vært stor. Tjenesten har imidlertid hatt begrenset kapasitet fordi annonseinntektene ikke har vært som forventet. Derfor hadde vi valget mellom fortsatt drift med store tap – eller å avvikle tjenesten, sier informasjonsdirektør Elisabeth H. Gjølme i Telenor Privat.

– Vi trapper nå gradvis ned tjenesten, som vil forsvinne helt fra 30.april i år. Vi tror brukerne har forståelse for at vi ikke kan opprettholde en tjeneste vi ikke tjener penger på, sier Gjølme.

I tenkeboksen
Telenor går nå i tenkeboksen for å foreta en grundig evaluering av hele prosjektet ”Ring Gratis”. Det utelukkes ikke at tjenesten kan gjenoppstå i en annen form og med ny teknologi en gang i fremtiden, heter det i pressemeldingen.

Annonse