HP-CD-RW-820e

Annonse


Lett, bærbar CD-RW-spiller

HP-CD-RW-820eHPs lanserer sin første stasjon som er spesielt utformet for mobile brukere. M420e er bærbar SCSI CD-RW-stasjon (lese og skrive). Den veier mindre enn 500 gram, heter det i en pressemelding fra HP.

Behov
– CDen er blitt et stadig mer populært medium for å lagre, sikkerhetskopiere og dele filer. Vi så behovet for en bærbar stasjon som er så lett og liten at forretningsfolk kan ta den med seg, sier Rune Kjølstad, markedssjef Information Storage i HP Norge.

HPs nye CD-RW-produkt er selskapets minste stasjon så langt – M820e. Denne tynne mobile CD-RW-stasjonen er en ekstern SCSI-stasjon som leser data i en hastighet på opptil 20 ganger overføringshastigheten og skriver på opptil 4 ganger overføringshastigheten.

Med en bredde på 12,5 cm, en lengde på 16 cm og en høyde på mindre enn 2,5 cm, får den plass i hånden din. Stasjonen er såpass bærbar at du kan ta den med deg på forretningsreiser sammen med en bærbar maskin, og kraftig nok til at du kan bruke den på skrivebordet.

HP M820e-stasjonen blir tilgjengelig innen 1. juni 1999. Prisen på HP M820e er ennå ikke fastsatt, men forventes å ligge noe over 8200i (3.575 kroner i utsalg) .