WordPerfect 8

Annonse


Compaq med WordPerfect?

WordPerfect 8

I invitasjonen til dagens amerikanske pressekonferanse, har Corel ifølge nyhetsbyrået Reuters, opplyst at den strategiske alliansen innebærer at kontorprogrammene i WordPerfect-pakken vil bli levert sammen med nesten en femtedel av alle nye PC-er.

Bundlet med Compaq?
Denne beskrivelsen passer i følge Reuters, best på Compaq, som er verdens største PC-produsent.

Compaq leverte 15 prosent av alle verdens PC-er i 1998. Verken Corel eller Compaq vil foreløpig bekrefte at de to skal samarbeide.

Annonse
WordPerfect som alternativ
Corel har slitt hardt med å gjøre WordPerfect Suite til et alternativ til Microsoft Office. Tekstbehandleren WordPerfect hadde en nesten like dominerende rolle for mange år siden, men måtte gi tapt da Microsoft samlet sine programmer i Office-pakken.

WordPerfect Suite inneholder en rekke kontorprogrammer, og får høy score i tester.

Office 2000 i juni – august
Microsoft skulle begynne å levere Office 2000 i mars. Etter de sedvanlige forsinkelsene, er den først klar i begynnelsen av juni.

Norsk utgave skal foreligge 3-5 uker senere. Da er nordmenn opptatt med andre ting, så lanseringen blir sannsynligvis utsatt til over fellesferien.

Utsetter oppgradering
Mange bedrifter vil nok vente med Office-oppgraderingen til de har løst år 2000-problemene, og forsikre seg om at ikke Office 2000 skaper nye problemer, før de oppgraderer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse