Evergreen Spectra 333 MHz

Annonse


Spectra gir deg billig PC

Evergreen Spectra 333 MHz

– Vi er klare til å levere oppgraderingssettet Evergreen Spectra 333 som forvandler en 75 MHz eller raskere Pentium PC, til en 333 MHz Pentium II. Prisen er 2.800 kroner med moms, forteller Espen Søgård hos EET Nordic i Oslo, som leverer hovedkort, prosessorer og oppgraderinger fra Evergreen og Kingston.

333 MHz med 3Dnow
Spectra 333 er bygd på K6-2 prosessoren fra Advanced Micro Devices (AMD). Den inneholder 3DNow-multimediainstruksjoner (tilsvarer Intel MMX) som støttes av Microsoft DirectX 6.

Spectra-brikken sklir inn i prosessorsokkelen (socket 5 eller 7), og gir en kosteffektiv oppgradering av alt fra Pentium 75 til 166 MHz. Det er mindre å tjene på oppgradering av raskere prosessorer enn dette.

Annonse


Full returrett
– Spectra 333 selges med en illustrert bruksanvisning og BIOS-oppgradering på CD-ROM. Oppgraderinger av prosessoren fungerer i 97-98 prosent av alle PC-er på markedet. Våre forhandlere selger produktet med 30-dagers returrett. Hvis Spectra 333 ikke fungerer, får kunden pengene tilbake, sier Espen Søgård til ITavisen.

Glade barn!
Mange arbeidstakere overtar gamle PC-er fra jobben: Når far tar med seg sin gamle Pentium 100 MHz fra jobben, risikerer han at ungene blir fryktelig skuffet. Den duger ikke til de nye dataspillene.

Med Spectra 333 og mer minne, blir også barna tilfredse. Spectra 333 passer best til kjente PC-merker som Compaq og IBM. Hjemmesnekrede, norske PC-er bør oppgraderes med nytt hovedkort.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse