Bosch GSM 509

Annonse


iMac-telefon fra Bosch

Bosch GSM 509

Bosch kommer nå med gjennomskinnlige telefoner i sterke farger – og de lyser opp når de ringer.

Ingen tvil
GSM 509 kommer i fem farger. Tre av dem er gjennomskinnelige – og ingen skal være i tvil om at telefonen ringer: Da lyser den opp som en varsellampe.

Og hvis man heller vil bli varslet med lyd, har brukeren valget mellom 27 forskjellige ringetoner og varsellyder.

Annonse


Ungdomsmodell
Dermed skulle målgruppen for denne telefonmodellen være klar: Tysk mobiltelefonindustri har forstått at ungdom også kjøper mobiltelefoner, og at dette er et publikum som ikke uten videre at alle mobiltelefoner være “profesjonelt” grå.

Sender og mottar SMS
Teknisk sett er telefonen akseptabel: Den finnes i to versjoner, en for GSM 900 og en Dual-band versjon. Begge to er forberedt på GSM Fase 2 og kan sende og motta SMS. De aller fleste funksjonene i telefonen er direkte tilgjengelige via tre funksjonstaster.

Talekvaliteten er tilpasset de tre nivåene som nettoperatørene i dag bruker, half-rate, full-rate og enhanced full rate, og Bosch leverer også sett for bilmontering til telefonen. Vekten er på 150 gram.

909 veier 99 gram
Bosch lanserer også en mer tradisjonell, grå, telefon på CeBit, med en vekt på 99 gram og med de profesjonelle brukerne som målgruppe. GSM 909 kommer med klokke og alarm, og man kan motta et oppkall ved å trykke en tast, selv om telefonens bekyttelseslokk er lukket.

Et integrert modem gir data- og faxmuligheter (9.600 bits pr. sekund). Det er også mulig å få bilmonteringssett med stemmestyring til denne telefonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse