Annonse


Telia gir deg billigere tele

Telia netAccess er en videreutvikling av Telia Access – en tjeneste som allerede finnes på markedet, ifølge en pressemelding fra Telia, som presiserer at denne tjenesten ikke blir tilgjengelig i Norge.

Kostbar og langsom
Forretningsfolk bruker i dag store summer på datakommunikasjon når de er ute på reise. Det er enkelt å koble opp sin bærbare PC fra hotellrommet sitt, men metoden er relativt kostbar og langsom på grunn av mobiltelefonens begrensede overføringshastighet.

Å koble seg til Internett for eksempel via hotellets telefon er enda dyrere. Det er grunnen til at Telia nå lanserer sitt nye modemprogram Telia netAccess.

Telia Access er et telefonabonnement du tar med deg på reisen. Du kan ringe et lokalt avgiftsfritt nummer, taster inn ditt kortnummer, PIN-kode og nummeret du ønsker å ringe.

Annonse


Faktureres i etterkant
Med Telia Access kan du kommunisere fra hvilken som helst telefon – fra hotellrommet, hjemmet eller fra jobben. Samtalen faktureres i etterkant.

Til denne tjenesten inngår altså Telia netAccess. Denne tjenesten forenkler oppkoblingen mot det faste telenettet fra din bærbare datamaskin.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse