Nokia soccer

Annonse


Ny trendtelefon fra Nokia

Nokia soccer

Nokia lanserte i dag Nokia 3210, skreddersydd for dagens trendbevisste forbrukeres personlige behov. Brukeren kan la Nokia 3210 reflektere sin personlige smak og image, heter det i en pressemelding fra mobilgiganten.

Appellerer til ungdom
Eriksen mener at den nye telefonen først og fremst appellerer til ungdom, med utskiftbare deksel for front og bakside

– Brukeren har frihet til å omgjøre Nokia 3210 til å reflektere sin egen personlige smak, sier Mads Eriksen, markedssjef for Nokia i Skandinavia.

Annonse


SMS raskt og enkelt
3210 er mindre og smalere enn Nokia 5110, men har allikevel flere funksjoner. Den intelligente, forutsigende tekstfunksjonen gjør brukeren i stand til å skrive meldinger raskere og enklere. Telefonen har en innebygget ordbok som raskt finner fortsettelsen av det riktige ordet.

Billedbeskjeder er en helt ny funksjon, som gir mulighet til å sende korte beskjeder bestående av symboler og bilder.

Godt batteri
Det innebygde Ni-MH batteri beskyttes av Nokia Xpress-On back deksel. Det gir inntil fire og en halv time snakketid og opp til 11 døgns lyttetid (standbytid). En grafisk fremstilling over kredittstatus til kontantkort kan vises enten permanent eller via menyen, heter det i pressemeldingen.

Den nye telefonen vil være tilgjengelig i butikk fra våren 1999.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse