Annonse


UMI tredoblet resultatet

– Vi er stolte av å ha oppnådd rekordmessige NOK 85,2 mill i total omsetning, med tilsvarende rekord på bunnlinjen med resultat på over 8 prosent eller 7,1 millioner kroner. Tallene representerer omtrent tre ganger driftsresultatet for ‘97, og selv da ble vi karakterisert som nettverksbransjens pengemaskin, sier adm. dir. Trond Eriksen i UMI A.S.

Suksessbedrift
UMI hevder at årsakene til deres suksess er mange, men de vil spesielt fremheve de ansattes positive og lojale holdning til det daglige arbeidet, solid opparbeidet spisskompetanse for det seneste innen nettverksteknologi, og anvendelige kunnskaper innen markedsføring.

UMI har i dag 28 ansatte plassert på hovedkontoret på Nøtterøy, i Stavanger og i Oslo. Veksttakten er god., så selskapet har nylig ansatt to teknikere og en selger nå i mars. Det er planer om å bli 30 før `99 er omme.

Annonse