Annonse


Priskrig på surfing

– Vi ønsker å premiere de mest aktive og lojale kundene våre, sier direktør Nils Katla i Telia i en pressemelding.

Lokaltakst
Tilbudet gjelder lokaltaksten, og vil si at brukeren betaler 11 øre per minutt på dagtid og 7 øre per minutt på kveldstid. Tjenesten fungerer ved å bruke Telias 1516-tjeneste.

– I det siste har vi registrert en generell misnøye rettet mot internettleverandørene, som kritiseres for å ikke gi gode nok rabatter for surfing på Internett. Denne kampanjen er svar på tiltale, sier Katla.

En gjennomsnittlig internettbruker surfer 140-150 timer per år, og får dermed en telefonregning for surfingen på over 1.000 kroner i året. Til sammenlikning er en vanlig telefonregning på rundt 4.000 kroner per år.

Annonse


Vil ha kunder
– I tillegg til å være en bonus for våre nåværende kunder, ønsker vi med dette å lokke flere private nettbrukere til å velge Telia som nettleverandør, sier Katla.

1. april lanserer Telia InternettBonus, hvor nettbrukerne får 20 prosent rabatt på lokaltaksten når de surfer på Telias linjer. Abonnement på InternettBonus vil koste 10 kr i måneden.

InternettBonus vil lønne seg for alle som surfer mer enn seks timer i måneden. Surfer man i snitt en time hver dag, vil man spare rundt 480 kr i året med InternettBonus.

Telia Norge har omkring 50.000 private internettkunder og 140.000 telefonikunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse