Annonse


IBM overtar for Boxman

Boxman har blitt overveldet av publikums store interesse for kjøp av musikk via Internett. Den store kundestrømmen har skapt trøbbel både med teknologien og leveringen. Nå outsourcer de jobben til IBM.

13.500 daglige ordrer
EDI-systemet, som knytter sammen Boxmans syv internasjonale kontorer med hovedkontor, vil også kommunisere med partnere og leverandører. Systemet kan takle opp til 13.500 ordre per dag.

Boxman valgte Net.Commerce programvare som inkluderer sikre betalingssystemer. Net.Commerce kan håndtere 500.000 enheter og syv ulike språk.

Annonse


Sentralisert
De tekniske plattformene til IBM er sentralisert til to land. For Skandinavia valgte Boxman hovedkontoret i Sverige. Resten av Europa er sentrert i Tyskland for resten av Europa.

Boxman planlegger åpning av en nettbutikk i England og Tyskland i løpet av våren.

Frustrert direktør
Direktør Mariann Løvdahl legger ikke skjul på at det har vært mye frustrasjon med tekniske problemer på det gamle systemet. Nå tror hun at ting vil gå lettere.

– Denne avtalen gjør at vi slipper å tenke så mye på serverkapasitet og nedetid. Nå kan vi vie all fokus på kjerneområde – levere CD-plater til en rimelig penge, sier hun til ITavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse