Annonse


SevenMountains til Danmark

Landsskatteretten er Danmarks øverste administrative klageinstans vedrørende skatter, avgifter, moms og eiendomsvurderinger.

Etaten behandler hvert år omkring 5.000 kompliserte saker. TaskForce skal brukes i saksbehandlingen av disse.

Ny fase i utviklingen
Ifølge adm. direktør Morten A. von Krogh i SevenMountain er programvareselskapet med denne kontrakten kommet over i en ny fase.

– SevenMountains’ grundige utviklings- og markedsarbeid begynner nå å gi konkrete resultater. Vi er nå over i en ny fase der salg og kunder er nøkkelord, sier von Krogh i en pressemelding.

Annonse


Java-kontor
TaskForce er en fullt integrert desktopløsning med tilhørende kontorprogrammer som er skrevet i Java.

Produktet består av flere grunnsteiner, inkludert en applikasjonsserver, en helhetlig desktop (brukermiljø) og en pakke med generelle produktivitetsøkende programmer.

TaskForce er rettet mot virksomheter som søker alternativer til tradisjonell gruppevare for tykke klienter, og er altså en Intranet/Extranet-løsning som kan benyttes av en hvilken som helst klient som er klargjort for Java.

Skreddersys
I motsetning til tradisjonelle PC-nettverk gir TaskForce full systemadministrasjon med installasjon og oppdatering av klientene fra ett sentralt sted.

Tilgangen til systemet fra den enkelte klient styres også sentralt, slik at klienten effektivt kan skreddersys den enkelte medarbeiders behov.

– For oss var brukerfunksjonalitet, lett og umiddelbar tilgang til alle nettverksressurser innenfor enkle brukerprogrammer, og hensynet til en helhetlig brukerprofil avgjørende for at vi valgte SevenMountains og TaskForce, sier konsulent Henrik Buhl i Landsskatteretten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse