Annonse


Sense saksøker Sense

Teleoperatøren Sense Communications må kjempe et uventet juridisk slagsmål. Denne gangen er det imidlertid ikke kamp om nettilgang, men en strid om Sense-navnet.

Navnetyveri?
Den svenske leverandøren av kontormateriell og forbrukerelektronikk har operert i Sverige i 20 år. Siden 1988 har selskapet også hatt agenturet for Casios sortiment av digitale kameraer og minidatamaskiner, ifølge Computer Sweden.

– Sammenblandingen med norske Sense.communications, som fortaket kaller seg i foretaksregisteret, er svært uheldig. Urolige kunder har henvendt seg til oss etter negativ omtale i media, sier visedirektør Steffan Svedin i Sense til ComputerSweden.

Leder for Sense Sverige, Kurt Hornquist, var ikke tilgjengelig for kommentar da ITavisen kontaktet selskapet i dag tidlig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse