Annonse


Tvilling-SIM også fra Telenor

I forrige uke skrev ITavisen om NetCom som tilbyr to SIM-kort for samme mobilabonnement. Telenor Mobil har kunnet tilby sine kunder to SIM-kort til samme abonnent i over ett år nå.

– Tilbudet benyttes av omkring 500 kunder. Hensikten er primært å ha et SIM-kort i mobiltelefonen som er fastmontert i bilen, samtidig som man har tvillingkortet i den håndholdte mobiltelefon. Ved et slikt “bil-abonnement” får man bare én faktura, sier Elisabeth H. Gjølme, informasjonsdirektør i Telenor Mobil.

Må ha to abonnement
Skulle du derimot ønske tvilling-SIM i en dataløsning der du for eksempel har en mobiltelefon og en såkalt ”kommunikator” er du nødt til å ha to abonnement – et for data og et for tale.

Med andre ord to ulike telefonnummer, noe som igjen betyr to fakturaer.

Annonse


På sensommeren
Ifølge Gjølme er ikke den løsningen Telenor Mobil har i dag teknisk god nok til at alle abonnentene kan få tvilling-SIM.

– Vi jobber med en bedre løsning enn den vi har i dag. Det gjør at vi først senere i år vil starte aktiv markedsføring. Da vil du også kunne få tvilling-SIM i en dataløsning. Tilbudet kommer tidligst på sensommeren, sier Gjølme.

Annonse


Annonse


Annonse