Deskill

Annonse


Lei et lett telenummer

DeskillTirsdag vil Post- og teletilsynet (PT)i Norge kunngjøre den nye femsifrete nummerserien som skal lyses ut. I følge PT er disse numrene tiltenkt organisasjoner og bedrifter som har spesielle markedsføringsbehov, eller som tilbyr informasjonstjenester.

Leiepriser
Men ingen får eiendomsrett til de nye telefonnumrene – de kan kun leies (bruksrett). Prisen vil kunne variere fra 25.000 kroner per år til 100.000 kroner per år for de mest attraktive numrene, i følge en pressemelding fra PT.

Men også mer ideelle organisasjoner skal kunne nyte godt av de nye korte telefonnumrene som er lette å huske. For denne gruppen vil den årlige avgiften ligge på 1.000 kroner.

Uavhengig av operatør
De nye telefonnumrene skal kunne brukes over hele landet. Alle numrene er dessuten uavhengig om du er abonnent hos Telenor, Tele2 eller andre operatører. Du vil kunne beholde nummeret om du skifter teleoperatør.

Norge skal være et av svært få land i verden hvor dette nå blir mulig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse