Nokia 8810

Annonse


Store feil på Nokia-mobiler

Nokia 8810

Kritikken mot Nokia-telefonen har fått spalteplass i svenske aviser først og fremst, men i følge kilder ITavisen har vært i kontakt forekommer de samme problemene også her i landet.

8810 låser seg
Kritikken mot 8810-modellen – Nokias flaggskip – har gått på to momenter:

 • Antennen, som ligger skjult i telefonen, har dårlig mottakeregenskaper. Den mister kontakten med nettet der andre telefoner fortsatt har god dekning.
 • Det lille formatet har tvunget frem nye løsninger som fører til at telefonen låser seg. Den eneste måten å låse den opp på er å ta ut batteriet og starte telefonen på nytt. Ofte er det kun verksteder som kan låse opp telefonen.

  8810-telefonen har, heldigvis for Nokia, ikke solgt så godt som 6150, 6110 og 5110-modellene. Problemet med disse telefonene har vært at skjermen har sluttet å fungere.

  Annonse


  Nekter å selge
  Nå har det gått så langt at flere forhandlere advarer folk mot å kjøpe Nokia-telefonene. Enkelte nekter til og med å selge produktene fra den finske telegiganten, ifølge den svenske avisen Expressen.

  Nokias informasjonsdirektør Tapio Hedman vil ikke kommentere påstandene om feil på telefonene fordi han ikke har hørt om det, men sier følgende til Expressen:

  – Er det feil i produksjonen bytter vi selvsagt ut skjermene, selv om garantien er gått ut.

  Ifølge Expressen har Nokia gjort avtale om en ny leverandør for skjermer.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse