SPAL logo

Annonse


Sense-investor raser

SPAL logoDet Italienske teleselskapet Spal Group som har investert i Sense Communications legger skylden på norske politikere for at selskapet er nede for telling.

– Politisk skandale
– Dette er en politisk skandale som aldri kunne ha skjedd i Italia. Det er tragisk at 100 dyktige arbeidere må settes på porten, fordi byråkrater sleper bena etter seg, sier direktør Carlo Loi i Spall Communications.

Nortel sviktet
Nortel som er Senses Leverandør av hussentraler skulle finansiere store deler av leveransene, men har i ettertid trukket tilbake sine løfter.

– Alt så ut til å ligge til rette for at Sense kunne bli en tredje mobilaktør. Men plutselig snudde Nortel om på flisa, noe som gjorde operasjonen svært vanskelig, sier Loi til ITavisen.

EU bør straffe Norge
Spall Group synes Sense konsept er svært godt, og synes det er uhørt at politikere vil ødelegge for så mange nye aktører.

– 100 personer må lide for at Norske myndigheter ikke vil godta fri konkurranse. Jeg håper EU og deres konkurransetilsyn vil straffe Norge for en så uansvarlig holdning.

Han understreker at usikkerheten rundt regulatoriske forhold gjør det svært vanskelig for Sense å stable på plass en videre finansiering av driften. Moi håper allikevel at partene kan komme fram til en løsning.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse