Annonse


Boligvisning på nett

Bak satsningen står Oslonett-gründer Kjell Øystein Arisland og Dagbladet ClickWalk, skriver Finansavisen.

Anvendelig
– ClickWalk har mange nyttige anvendelser, og de viktigste anses å være elektronisk handel, eiendomssalg og -utleie, sightseeing og generell opplysningsvirksomhet som utelivsinformasjon, reise- og trafikkinformasjon, sier Kjell Øystein Arisland.

Arisland og ClickWalk skal nå gjøre det langt lettere for eiendomskjøpere på jakt etter ny bolig. Gjennom ClickWalk skal man kunne bevege seg fritt inne i og utenfor huset eller leiligheten man vurderer å kjøpe.

Nettportal
Tjenesten lanseres i samarbeid med Dagbladet som bruker nettstedet som sin nye nettportal til hovedstaden.

ClickWalk består nå av 8.000 bilder fra Oslo, som skal presenteres i tre formater. Til sammen er det da snakk om 24.000 bildefiler inneholdende de mest sentrale gatene i Oslo sentrum samt Vigelandsparken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse