Foto: Jørgen berner Ross

Annonse


Konkurs truer mobilselskap

Foto: Jørgen berner RossSense Communications har ambisjoner om å bli Norges tredje mobiloperatør – uten å bygge ut et eget mobilnett. Men foreløpig har myndighetene satt en stopper for Sense sine ambisjoner ved å nekte selskapet tilgang til Telenor Mobils nett.

Dermed har det blitt lite inntekter for Sense og Trygve Tamburstuen.

Halv lønn
I følge Dagens Næringsliv har de ansatte i selskapet i januar bare fått utbetalt halv lønn og 15 prosent bonus for fjoråret. Kassa er tom og selskapet er tynget av gjeld.

Styret skal ha diskutert å begjære oppbud, men avvist det.

Førstkommende mandag skal det etter det Dagens Næringsliv erfarer avholdes et møte mellom de ansatte. Der vil de drøfte muligheten av å slå selskapet konkurs. Hensikten skal være å sikre utestående lønn gjennom lønnsgarantiordningen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse