Annonse


Lokaltakst i hele Sør-Norge

Selskapet har endret sine soneinndelinger. Nord-Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark er egne soner. Sør-Norge er den femte sonen.

Billig telepriser
Alt fra Vest-Agder til Sør-Trøndelag ligger nå i samme sone. Her vil prisen for bruk ligge på 17 øre minuttet. Over sonegrensen blir prisen 28 øre minuttet. Prisen for samtale til mobiltelefon er 120 øre minuttet, og startavgiften er 36 øre.

Tele 1 Europe har også endret noen av prisene for samtaler til utlandet. Prisen per minutt til Sverige og Danmark blir på 75 øre minuttet, mens Telenor tar henholdsvis 89 og 93 øre for den samme tjenesten. For samtaler til USA tar selskapet nå 121 øre minuttet.

Tele 1 Europe startet opp i Sverige i 1995. I Norge startet selskapet opp i 1998 med kontorer i Oslo og Bergen.