spinning e-mail

Annonse


Hotmail koker over

spinning e-mailBrukerne opplever forsinkelser og feil med tjenesten, i følge Cnet.

Jobber på spreng
Flere klager over at de ikke kommer inn på tjenesten. En surfer skulle logge seg av kontoen, men fikk beskjed om at grunnet mye trafikk var dette ikke mulig.

– Vi jobber hardt med å rydde opp i saken, og våre medlemmer vil snart merke forbedring, sa en talsperson til Cnet

Microsoft ville ikke spesifisere hva problemet skyldtes. Tidligere har Hotmail slitt med ”hikke,” slik at samme epost gikk ut flere ganger. Det var faktisk så ille at enkelte Internett leverandører (les Telia) sperret ute mail fra Hotmail!

Annonse


Kanonsuksess
Hotmail har vært en kommersiell suksess uten sidestykke. Siden oppstart i 1996 har tjenesten vervet stadig flere epost brukere. Både for nybegynnere uten egen maskin, og folk som ønsker en anonym mail konto.

Microsoft kjøpte tjenesten for over en milliard kroner julen 1997. Microsoft kunne på denne måten trekke 10 millioner brukere inn i sin nye portal (msn.com). Dette har gitt et kjempeløft både for portalen og Hotmail. Hotmail har i dag passert 30 millioner brukere, og portalen er nå blant de tre mest besøkte nettstedene på verdensbasis.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse