Annonse


CNN-nyheter på mobilen

CNN Interactive offentliggjorde tirsdag en ny tjeneste som de kaller CNN Mobile. Dette er den første nyhets- og informasjonstjenesten til mobiltelefoner. Foreløpig tilbys den ikke i Norge.

Over hele verden?
– Vi tror det kommer til å bli en attraktiv tjeneste, og vi skal lære folk å bruke tjenesten, sa Mark Bernstein i CNN Interactive da CNN presenterte nyheten samtidig som Nokia lanserte sin nye WAP-telefon (Nokia 7110) tirsdag.

Med CNN Mobile kan folk tilknyttet ni mobiloperatører i Europa få med seg det meste av nyheter over hele verden via sin mobiltelefon.

Se videoklipp på mobilen
– Hver halvtime kan folk som ønsker det velge mellom 15 emner. Etter hvert vil det også bli mulig å se videoklipp via mobiltelefonen, sa Bernstein.

Annonse


For å demonstrere hva han mente viste Bernstein ett klipp fra et av USAs angrep på Irak – hele klippet vist på en Nokia 7110.

Skal lære opp brukere
Prisen for å holde seg oppdatert via CNN Mobile kunne ikke Mark Bernstein si så mye om.

– Det blir opp til hver enkelt mobiloperatør å bestemme. Akkurat nå er jeg mer opptatt av at vi skal få folk til å bruke tjenesten.

Må ha WAP-telefon
Selve nyhetstjenesten fra CNN Mobile er tilgjengelig for alle som har SMS-mulighet på sin telefon, og som kjøper tjenester hos en operatør som tilbyr tjenesten.

Multimediamuligheten får du først tilgang til om du har en telefon som støtter WAP-teknologien (Wireless Application Protocol).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse