Ericsson R250 PRO

Annonse


Ny mobil fra Ericsson

Ericsson R250 PRO

– Denne telefonen passer utmerket til ungdom også, sa Jan Ahrenbring i Ericsson Mobile Communications til ITavisen da han presenterte den nye telefonen på et presseseminar i forbindelse med GSM World Congress i Cannes denne uken.

Ericsson R250 PRO har GORE TEX-belegg samt gummipakning og er egentlig ment på arbeidere med behov for en telefon som tåler en trøkk.

3.000-4.000 kroner
Prisen på den nye telefonen vil ikke Ahrenbring si noe om, men han så ikke bort fra at den kan komme til å koste mellom 3.000 og 4.000 kroner.

Annonse


Blant funksjonene til denne telefonen finner man en høyttaler slik at man slipper å holde telefonen for å snakke. Man kan legge den fra seg og fortsette praten. Videre har den vibrasjonsvarsling og en knapp for rask tilgang til telefonboken.

Ifølge Ericsson har R250 PRO en lyttetid på 135 timer og en snakketid på 4,5 timer.

Støtter GSM fase 2+
R250 PRO er den første tobåndstelefonen som støtter GSM fase 2+ teknologi og GSM Pro systemet. Dette gir brukerne mulighet til å kombinere mulighetene for en GSM-telefon med PMR-funksjonalitet (Privat Mobile Radio).

I forbindelse med lanseringen viste Ericsson en video der arbeidere brukte telefonen. Kanskje ikke slik man er vant med å bruke den: De spylte telefonen ren med vann fra en hageslange etter at den hadde blitt tilsølt.

Ingen lettvekter
Vekten på R250 PRO er oppgitt til 270 gram – med andre ord ikke noe lettvekter. Den passer neppe i skjortelommen siden størrelsen er oppgitt til 145 x 55 x 32 millimeter.

R250 PRO vil være på markedet i løpet av tredje kvartal i år.