Annonse


Kjøp mobilnummer på nett

På auksjonsnett, ett av mange auksjonssteder på Internett, finner du ulike varer du kan legge inn bud på – alt fra datamaskiner til frimerker og gavekort på reiser.

Hvis du vil ha et mobiltelefonnummer som er enkelt å huske kan du også by på dette hos Auksjons.net. For tiden ligger nummeret 944 44 444 ute til salgs for høystbydende over 1.000 kroner.

Det finnes regler
Det er regler for hvordan du skal opptre under auksjoner. Reglene varierer noe fra nettsted til nettsted. Hos Auksjons.net varer vanligvis auksjonene fra tre til ti dager. Selgeren bestemmer dette når varen legges ut. Det er ingen avgifter for kjøperen på auksjoner.

Både selgeren og den som har vunnet auksjonen får beskjed via e-post om resultatet av auksjonen. Partene bør etablere kontakt omgående etter at disse e-postene er mottatt.

Annonse


Forpliktet til å kjøpe
Når du byr på en vare, godtar du i utgangspunktet å kjøpe varen for den prisen du har budt. Det betyr at du dermed er forpliktet til å kjøpe varen, heter det i reglene for Auksjons.net.

Dermed er det bare å koble seg til Internett og sjekke om du finner noe som er interessant. Det skal godt gjøres om du ikke finner noe der ute. Det er nemlig mange ting å velge mellom.

Du finner sidene på følgende adresse: www.sporty.no/auksjons.net/